© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – KalPa: Maaliluvuissa ideansiemen

Liiga
Ilves – KalPa
Lauantai 29.02. klo 17:00

Liigaa tahkotaan myös karkauspäivänä maksimiteholla. Noston lauantain peleistä otan Ilveksen ja KalPan välisestä ottelusta. Ilves on valahtanut taistelussa pudotuspelien kotiedusta viidenneksi ja tarvitsee kipeästi lisäpisteitä, kun KalPa puolestaan alkaa valmistautumaan henkisesti säälipleijareihin.

Kuten vihjeissä uumoilin, Ilves oli loppujen lopuksi aseeton Lukkoa vastaan, eikä saanut maalitiliään auki Raumalla. Lukko oli ottelussa niskan päällä Jouko Myrrän suojatteja vastaan ja teki lopussa tarvittavat osumat. Lukas Dostal oli maalissa todella hyvä – heikommalla maalivahtipelillä olisivat lukemat voineet olla rumemmat. Ilves ei ole ollut useampaan otteluun parhaimmillaan ja tamperelaisten leirissä alkaa nousta huoli, onko joukkue iskussa kauden tärkeimmillä hetkillä.

KalPa nosti henkeään nousemalla Kärppiä vastaan lopussa tasoihin ja ottamalla jatkoaikavoiton oululaisista. Vaikka itse tasoitusmaali oli onnekas, kuopiolaiset olivat pelissä hyvällä jalalla ja esitys oli eheä. Voitto antaa Tommi Miettisen suojateille itseluottamusta runkosarjan loppuun. Kuopiolaisilla on Ilvestä vastaan hampaankolossa, sillä aiemmat kolme keskinäistä kamppailua ovat olleet KalPalle tappiollisia.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Ilveksellä on parannettavaa, on sillä kiistaton luokkaetu KalPaa vastaan. Kotivoiton kertoimet eivät järkipeliin riitä, mutta maaliluvuissa piilee ideansiemen. Etenkin Ilveksen viime pelit ovat olleet niukkamaalisia, eikä tässäkään välttämättä maaleilla mässäillä. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,87.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleIlves - KalPa29.02.2020