Colorado Avalanche aikoo tälläkin kaudella olla aktiivinen siirtomarkkinoilla ennen pudotuspelien kynnyksellä. Aiempina vuosina seura on jäänyt nuolemaan näppejään muun muassa Artemi Panarinin, Mats Zuccarellon ja Kevin Hayesin suhteen.

Tänäkin keväänä Colorado jahtaa markkinoiden kiinnostavinta vahvistusta, New York Rangersin Chris Kreideria. Jos Kreider jää saamatta, on varasuunnitelmana kaapata Montreal Canadiensin Tomas Tatar.

Sportsnetin mukaan Colorado on todennäköisesti kauppaamassa Tyson Jostin. Kanadalaishyökkääjä on seuran ykköskierroksen varaus kesältä 2016. Hänet varattiin koko tilaisuuden kymmenentenä pelaajana, joten häneltä löytyy paljon potentiaalia.

Tällä kaudella Jost on pelannut 58 NHL-ottelua. Niissä hän on nakuttanut tehot 5+11=16. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 26 tehopistettä.