Liiga
HPK – KooKoo
Keskiviikko 19.02. klo 18:30

HPK:n ja KooKoon ottelu on keskiviikkona siinä mielessä vähemmistössä, että siinä vastakkain pelaa kaksi kauden loppuun tavoitteellisesti suhtautuvaa joukkuetta. Kerho jahtaa sarjan kuutospaikkaa HIFK:lta ja KooKoo mittelee tasapäisesti Ilveksen ja Lukon kanssa kolmannesta sijasta.

Kerholla on takanaan kolmen ottelun voittoputki. Maanantaina Kerho haki pisteet haluttomalta TPS:ltä ja vauhditti turkulaisten matkaa kohti runkosarjaan loppuvaa kautta. Kerho pelasi järkevästi Tepsin virheitä odotellen ja teki tarvittavat maalit. Joona Voutilaisen loukkaantumisen takia maalissa torjui Rasmus Reijola – ja hyvin torjuikin. Petteri Nikkilä loukkaantui maajoukkueen matkassa ja Niclas Lucenius lähti Saksaan. Muilta osin Antti Pennasen pakka näyttää hyvältä.

KooKoo jatkoi Lukkoa vastaan hienoja esityksiään. Jussi Ahokas on luonut toimivan pelitavan, jota joukkue toteuttaa mukisematta. Laadukas alakerta pitää vastustajat pois tonteilta ja Henrik Haukeland hoitaa loput. KooKoolle on tehty tällä kaudella vain kaksi maalia per ottelu. Lähtökohtaisesti laadultaan leveä hyökkäys kärsii poissaoloista, kun sairastuvalla ovat Anrei Hakulinen, Vilmos Galló sekä Trevor Mingoia.

Lyö vetoa ottelusta:

Vastakkain on kaksi todella tarkasti pelaavaa ja hyvin valmennettua yhdistelmää. Näen ottelun lähtökohtaisesti hyvin vähämaalisena ja siihen pohjautuu myös vetosuositus: Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,94.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO