Kärpät järjesti keskiviikkoillan vierasottelussaan Pelicansia vastaan melkoisen näytöksen.

Oululaiset nöyryyttivät isäntiä peräti 8-1 ja tehopisteille pääsi ryhmästä peräti 11 pelaajaa.

Murskalukemia korosti vielä seikka, että kamppailun avausmaali syntyi vasta toisessa erässä pelikellon näyttäessä 24.22. Asialla oli tuolloin Leijonien maailmanmestari Juho Lammikko Jesse Puljujärven ja Ludwig Byströmin esityöstä.

Kolme pinnaa mieheen viimeistelleet (molemmat 1+2) Puljujärvi ja Byström olivat Kärppien illan tehokkaimmat.

Vanhaa seuraansa kuritti myös Pelicansista hiljattain Kärppiin siirtynyt puolustaja Miihkali Teppo. 27-vuotias Teppo kasasi ilotulituksessa kaksi maalisyöttöä.

Kärppien ainoa kauneusvirhe sattui, kun Pelicansin Waltteri Merelä pääsi rikkomaan oululaisvahti Justus Annusen nollapelin reilua minuuttia ennen päätössummeria.