Ei voi olla totta! Jarmo Kekäläisen ykkösvahti jyrättiin sairastuvalle NHL:ssä – katso tilanne

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Columbus Blue Jackets ja siirtotakarajalla kiireisenä häärännyt seuran GM Jarmo Kekäläinen saivat surkeita uutisia vain hetki siirtoikkunan umpeuduttua. Joukkueen sensaatiomaalivahti Elvis Merzlikins loukkaantui viime yön ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.

Tilanne sai alkunsa siitä, kun Ottawan Anthony Duclair pääsi puolittaiseen läpiajoon. Hänen maalintekoyrityksensä meni kuitenkin pieleen, ja hän ajautui suoraan Merzlikinsiä päin. Hyökkääjän polvi osui maalivahtia päähän.

Latvialaismaalivahti joutui poistumaan jäältä. Hänet korvasi Joonas Korpisalo, joka auttoi joukkueensa voittoon 14 torjunnallaan. Korpisalo on itsekin vielä toipunut viimeisimmästä vammastaan.

Ensimmäistä NHL-kauttaan pelaava Merzlikins on ollut yksi koko NHL:n parhaista maalivahdeista. Hänen tilastonsa erityisesti vuoden 2020 puolella ovat olleet vakuuttavat. Koko kauden osalta hänen torjuntaprosenttinsa on 92,2.

Voit katsoa Merzlikinsin loukkaantumisen alta.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!