”Ei ole helppoa nähdä kenenkään kokevan moista” – NHL:ssä sydänkohtauksen saanut konkari oli lähellä kuolemaa, pelaajan tilasta nyt uutta tietoa

© Kuva: Getty Images

St. Louis Blues kertoi tiedotteessaan eilen, että konkaripuolustaja Jay Bouwmeester, 36, lyyhistyi Anaheim Ducks -pelin ensimmäisen erän puolessa välissä sydänkohtauksen takia.

– Onneksi meidän sekä Ducksin lääkintäjoukot olivat nopeasti paikalla ja pystyivät vakauttamaan Jayn tilan. Hän oli hereillä ja liikutti kaikkia ruumiinosiaan matkalla sairaalaan. Hän on tajuissaan ja hänelle tehdään lisää testejä, Bluesin GM Doug Armstrong kommentoi aiemmin.

Lisäksi hän oli kertonut pohjoisamerikkalaiselle TSN:lle, että lääkintähenkilökunta käytti pelaajan elvyttämiseksi defibrillaattoria.

– Tällaiselle ei ole olemassakaan hyvää aikaa, mutta tämä ei kyllä olisi voinut tapahtua paremmassa paikassa kuin Honda Centerissä.

36-vuotias Stanley Cup -voittaja on nyt hyvissä käsissä.

– Eiköhän kaikkien fiilis nouse, kun näemme hänet hyvässä hoidossa ja iloisella mielellä, pelaajan maanmies Alex Pietrangelo muistutti.

Vaikka kyseiset tapaukset eivät luonnollisesti ole toivottavia, eikä niille ole sen kummemmin parempaa paikkaa tai aikaa, olivat nyt Bouwmeesterin mukana lopulta enkelit ja onni matkassa traagisessa tapauksessa.

Kanukkikonkarin joukkuekaveri, kapteeni Pietrangelo oli sanonut, että lääkärien ja hoitajien toiminta oli kaikkiaan vaikuttavan näköistä. Hän antoi liikuttavia kommentteja.

– Ei ole helppoa nähdä kenenkään kokevan moista – mutta ei etenkään läheisen ystävästään ja päivittäisen joukkuekaverin.

LUE TORSTAIAAMUN NHL-JUTUISTA LISÄKSI MYÖS:
Hattutemppu! NHL sai uuden maalipörssin ykkösen – tulikuuma tähti pisti historiakirjoja uuteen uskoon

Suomalainen maailmanmestari nousee NHL:ään – paikkaa pahasti säikäyttänyttä konkaria

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️