Connor McDavidin loukkaantumisesta uutta tietoa: arvio sairasloman pituudesta uusiksi

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavidin loukkaantumisesta on tipahtanut julkisuuteen uutta tietoa.

TSN-kanavan Ryan Rishaug kertoo, että ensiarvioiden mukaan 2-3 viikon huiliksi arvioitu poissaoloarvio on kutistunut nyt reilusti. Toimittaja sanoo kanadalaistähden liittyvän Oilersin matkaan jo 2-3 päivän kuluttua!

– Näyttää siltä, että McDavidin paraneminen etenee hyvin. Hän saa hoitoa, kuntouttaa itseään ja menee testauttamaan vamman laadun tiistaina. Hänen odotetaan liittyvän Edmontonin joukkueen matkaan 2-3 päivän kuluttua, Rishaug twiittaa.

Vaikka McDavidin ei uskota pelaavan vielä tällä viikolla, on uutinen uudesta toipumisennusteesta hunajaa Oilers-fanien korville. Ilman McDavidiä kolme peliä neljästä voittanut Edmonton taistelee tällä hetkellä kynsin ja hampain lännen pudotuspelipaikoista.

McDavid on iskenyt tämän kauden 55 pelissä hurjat tehot 30+51=81.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!