Liigan nettisivuilla tiedotettiin lauantaina, että SaiPan kultakypärä Tomas Zaborsky on pistetty väliaikaiseen pelikieltoon. Äskettäin KalPan reppuun kypärätempun latonut slovakialainen rusikoi töötillään Sportin Roope Talajan perjantaina.

Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää tekoa päähän kohdistuneena taklauksena. Ottelun tuomaristo lätkäisi Zaborskylle tilanteesta 5+20 minuuttia syynä ryntäys.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio määräsi SaiPan Tomas Záborskýn väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi #VaasanSport#SaiPa-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Kurinpitopäätös 👉 bit.ly/2QnI6ss

Pelikiellon takia hyökkääjän vierasreissu on tätä myöten paketissa. SaiPa jatkaa viikonlopun kierrostaan Vaasan jälkeen lauantaina Oulussa Kärppien vieraana. Se nyt on itsestäänselvyys, että Kärppien kotiluola on aina tukala paikka. Liigan pistepörssin kolmosen puuttuminen sattuu lappeenrantalaisleirissä taatusti sen vuoksi.

SaiPan kultaista kypärää kantaa lauantaina Teemu Ramstedt. Hän on takonut kuluvalla kaudella tehot 4+24=28. Zaborskyn saldo puolestaan on 14+19=33.