Sinetti! Mestis-seura esitteli hurjan vahvistuksensa: Vyöllä yli 400 KHL-peliä

© Kuva: Getty Images

Mestiksen runkosarjassa tällä hetkellä viidentenä majaileva TUTO Hockey tiedotti tiistaina jo aiemmin vihjaamastaan kovan luokan vahvistuksesta.

34-vuotias venäläishyökkääjä Aleksander Nikulin pelaa loppukauden turkulaisseuran väreissä.

Keskushyökkäjän ansioluettelo on Mestis-tasolle hurja: Nikulin on pelannut urallaan peräti 453 KHL-ottelua, 140 AHL-ottelua, sekä kolme NHL-ottelua.

Parhaalla KHL-kaudellaan 2017-18 sentteri summasi 48 pelissä 25 (11+14) tehopistettä.

Nikulin on pelannut alkukaudesta kaksi ottelua Slovakiassa, jossa pelit päättyivät kuitenkin lyhyeen joukkueen karsiuduttua playoffeista.

– Odotin tarjousta KHL:stä joulukuun loppuun saakka, jonka jälkeen vaihtoehdot alkoivat siirtyä Eurooppaan. Puhetta oli paljon, mutta konkreettista ehdotusta ei tullut. TUTO teki tarjouksen ja suostuin, sillä en halunnut jättää kautta kokonaan väliin. Haluan edelleen jatkaa jääkiekon pelaamista, Nikulin toteaa uuden joukkueensa tiedotteessa.

Nikulin saapui Turkuun viime viikolla ja uusi ympäristö on jo tehnyt konkariin vaikutuksen.

-Olen ollut täällä nyt viisi päivää ja olen iloisesti yllättynyt. Kaupunki on mukava ja Marli Areena on hieno. Organisaatio on tehnyt minuun vaikutuksen, se on erittäin ammattimainen. Ollakseni rehellinen, en odottanut tätä, Nikulin myöntää.

Sentterin tavoitteet loppukauteen ovat selvät:

– Pyrin pääsemään mahdollisimman pian pelirytmiin ja auttamaan joukkueen pudotuspeleihin, sekä siellä auttamaan taistelemaan mestaruudesta, hän toteaa.

Nikulinin on tarkoitus debytoida Mestiksessä tulevana lauantaina, kun TUTO Hockey kohtaa kotonaan KeuPa HT:n.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!