Uskomatonta dominointia: NHL-tykki tekee surkimuksen leirissä, mitä haluaa – ”Saako riittävästi huomiota siitä, kuinka pöyristyttävän hyvä hän on ollut?”

© Kuva: Getty Images

Joku saattaa tuntea ensimmäisenä esimerkiksi epäuskoisuutta katsoessaan NY Rangersiin liittyviä tilastoja NHL:ssä. Joukkue on omassa divisioonassaan kaukana kärjestä ja tappioita sillä on niukasti enemmän kuin voittoja.

Maaliero on tästäkin huolimatta kolmen osuman verran plussalla. Kummallisuus löytyy myös joukkueen pelaajien tilastoista, joissa Artemi Panarinin numerot herättävät ihmetystä. Venäläisen tehotilasto on hämmentävä +22, eli seitsemän pinnaa kakkosta parempi. Mainittakoon muuten, että kyseisen rankingin toisesta päästä löytyy jumbo Kaapo Kakko surkealla lukemalla -17.

Teholingon tilastoja pilkkoi osiin Twitterissä toimittaja Thomas Drance. Rangers on tehnyt viidellä viittä vastaan 103 häkkiä, ja Panarin on ollut jäällä käsittämättömästi liki puolien syntymisaikaan (56).

Uskomaton seikka on sekin, että kun Panarin on ollut askissa, on Rangers tehnyt 26 maalia vastustajia enemmän. Muissa tapauksissa vastustajat ovat tehneet 25 maalia enemmän.

– Saako Artemi Panarin riittävästi huomiota siitä, kuinka pöyristyttävän hyvä hän on ollut?

Venäläinen on kyllä ylivoimainen myös joukkueen sisäisessä pistepörssissä, sillä kauden 47 pelissä hän on takonut tehot 26+42=68.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Mikä soolosuoritus! Aleksander Barkov taituroi maalin läpiajosta – katso osuma

Rapakon takana joukkuetta vaihtanut suomalainen tappelussa, Leijonien maailmanmestarilla huikea maaliputki!

Silmiähivelevä namupassi! Coloradon tulokaspakki varasti valokeilan Mikko Rantaselta