Joku saattaa tuntea ensimmäisenä esimerkiksi epäuskoisuutta katsoessaan NY Rangersiin liittyviä tilastoja NHL:ssä. Joukkue on omassa divisioonassaan kaukana kärjestä ja tappioita sillä on niukasti enemmän kuin voittoja.

Maaliero on tästäkin huolimatta kolmen osuman verran plussalla. Kummallisuus löytyy myös joukkueen pelaajien tilastoista, joissa Artemi Panarinin numerot herättävät ihmetystä. Venäläisen tehotilasto on hämmentävä +22, eli seitsemän pinnaa kakkosta parempi. Mainittakoon muuten, että kyseisen rankingin toisesta päästä löytyy jumbo Kaapo Kakko surkealla lukemalla -17.

Teholingon tilastoja pilkkoi osiin Twitterissä toimittaja Thomas Drance. Rangers on tehnyt viidellä viittä vastaan 103 häkkiä, ja Panarin on ollut jäällä käsittämättömästi liki puolien syntymisaikaan (56).

Uskomaton seikka on sekin, että kun Panarin on ollut askissa, on Rangers tehnyt 26 maalia vastustajia enemmän. Muissa tapauksissa vastustajat ovat tehneet 25 maalia enemmän.

– Saako Artemi Panarin riittävästi huomiota siitä, kuinka pöyristyttävän hyvä hän on ollut?

Thomas Drance

@ThomasDrance
Is Artemi Panarin getting enough attention for how outrageous he's been?

The Rangers have scored 103 5on5 goals and he's been on the ice for 56(!) of those goals.

With Panarin on the ice, NYR have outscored opponents by 26. In all other minutes, they've been outscored 47-72.

Venäläinen on kyllä ylivoimainen myös joukkueen sisäisessä pistepörssissä, sillä kauden 47 pelissä hän on takonut tehot 26+42=68.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Mikä soolosuoritus! Aleksander Barkov taituroi maalin läpiajosta – katso osuma

Rapakon takana joukkuetta vaihtanut suomalainen tappelussa, Leijonien maailmanmestarilla huikea maaliputki!

Silmiähivelevä namupassi! Coloradon tulokaspakki varasti valokeilan Mikko Rantaselta