Upea kunnianosoitus: Leijonien maailmanmestari jälleen KHL:n kuukauden ykkönen!

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit-puolustaja Mikko Lehtonen on valittu KHL:n joulukuun parhaaksi puolustajaksi.

Mahtavaa kautta helsinkiläisryhmän takalinjoilla luutivalle kultaleijonalle kunnianosoituksista alkaa tulla jo tapa, sillä 25-vuotias Lehtonen palkittiin itäliigan parhaana myös marraskuussa.

Lehtonen summasi kuukauden aikana pelaamissaan yhdeksässä pelissä komeat 10 (3+7) tehopistettä, keräsi plus/miinus-lukeman +10, laukoi 36 kertaa kohti vastustajien maalia, sekä kellotti jääaikaa keskimäärin peräti 23.37 ottelua kohden.

Jokereiden Twitter-tilillä muistettiin myös mainita eräästä toisesta joulukuun ”saavutuksesta”. Puolustaja piipahti itsenäisyyspäivänä monien muiden kevään maailmanmestareiden tapaan tasavallan presidentti Sauli Niinistön vieraana Linnan juhlissa.