UL: NHL-tähti Patrik Laine lyö suorat sanat tiskiin: ”Ihan sama, mitä joku ”Karjala-lippis” minulta odottaa”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Patrik Laine herättää ainakin Suomessa enemmän keskustelua kuin yksikään muu jääkiekkoilija.

21-vuotias suomalaistähti on kovan luokan pelimies, mutta myös todella värikäs persoona, joka ei peittele ajatuksiaan, vaan puhuu aina myös median edessä suoraan. Siinä on yksi syy, miksi jotkut eivät pidä Laineesta.

Winnipeg Jets -hyökkääjä ei myöskään välitä, mitä jotkut jääkiekon seuraajat hänestä ajattelevat.

– Ei minua kiinnosta yhtään, mitä pukuhuoneen ulkopuolella olevat ihmiset odottavat tai ajattelevat. Se on ihan sama, mitä joku ”Karjala-lippis” minulta odottaa. Se ei minua kiinnosta.

– Sanon aina, miten asiat ovat. En minä rupea mitään selittelemään. Olen aina yrittänyt olla avoin ja samalla sellainen kuin pohjimmiltani olen. Se on tuntunut toistaiseksi toimineen ihan hyvin, kun olen tänne asti päässyt, Laine kommentoi tuoreimmassa Urheilulehdessä.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!