© Kuva: Leijonat.fi

U20 USA – Suomi: Kivikova puolivälierä

Nuorten MM-kisat
U20 USA – Suomi
Torstai 02.01. klo 18:30

Nuorten Leijonien MM-kisataival jatkuu torstaina puolivälieräottelulla, jossa vastaan astuu kivikova USA:n joukkue. Tästä eteenpäin homma on sitten kerrasta poikki, joten enää selityksiin ei ole varaa – se on tulos tai ulos. Leijonien turnaus on tähän asti ollut sangen kaksijakoinen ja USA:a vastaan pitää onnistua kaikilla osa-alueilla.

USA sijoittui omassa lohkossaan toiseksi. Joukkue kairasi voitot Saksasta ja Venäjästä sekä Tshekistä jatkoajan jälkeen. Kanada oli jenkeille turnauksen avauspelissä liian vahva. Alkulohkossa joukkueet pelasivat todella huolellisesti ristiin, joten sijoitukset olivat arvailujen varassa loppuun asti. USA:n Trevor Zegras johtaa turnauksen pistepörssiä peräti yhdeksällä syöttöpisteellään. Jo äkkivilkaisulla on selvää, että USA:lla on Suomea kovempi joukkue: jenkeillä on kieltämättä vauhdikas ja taidokas yhdistelmä.

Suomi koki lohkon päätöspelissään pettymyksen Sveitsiä vastaan. Raimo Helmisen nuoret kiekkosoturit loivat maalipaikkoja, mutta puolustuspelaaminen oli todella huolimatonta, eikä Justus Annusella ollut paras päivänsä. Sveitsiä vastaan rymisteltiin ylöspäin surutta ja tämä voisi olla USA:a vastaan jopa ihan hyvä taktiikka, mikäli ei sorruta turhiin riskeihin ja virheisiin – niihin ei torstaina ole yksinkertaisesti varaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Sveitsi-peli herätti kysymysmerkkejä ja USA on ottelussa suosikki, mutta Suomen maalimäärä kiinnostaa jossain määrin. USA ei ollut alkulohkossa puolustukseltaan mitenkään pomminvarma. Vetosuositus on siis vähintään kolmen leijonamaalin puolesta: Suomen maalit (60 min) yli 2.5 kertoimella 2,02. Sillä on hyvä jännittää elintärkeää puolivälierää.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.