Suomalaispakki kuumaa valuuttaa NHL-markkinoilla? Lähde: olisi erinomainen vahvistus kärkiseuralle

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsin kausi 2019-20 on ollut täysi mahalasku. Seura lähti kauteen isoin odotuksin ja tähtäimessä oli paluu pudotuspeleihin. Nyt potkut ovat saaneet jo päävalmentaja ja viimeisimpänä GM Ray Shero.

Uudella johdolla tulee olemaan edessään vaikeita päätöksiä. Montaa myymisen arvoista pelaajaa joukkueessa ei ole. Yksi heistä on Sami Vatanen, joka on ollut ainoa onnistuja joukkueen umpisurkeassa pakistossa.

Nyt The Athleticin toimittaja Jesse Granger on paljastanut, että Vegas Golden Knights jahtaa vaihtomarkkinoilta vahvistusta pakistoonsa. Joukkue on päästänyt neljä maalia jokaisessa neljästä viime ottelustaan.

Vatanen olisi Grangerin mukaan järkevä vaihtoehto Vegasille. Toinen mahdollisuus olisi New York Rangersin Anthony DeAngelo.

– New Jerseyn Sami Vatanen ei ole yhtä hyökkäyspäähän dynaaminen kuin DeAngelo, mutta on tunnollisempi omaan päähän. Vatanen on tehnyt viisi maalia ja antanut 17 maalisyöttöä tällä kaudella. Tämä on hänen kuudes kautensa, kun hän on tehnyt vähintään 20 pistettä, Granger kirjoittaa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!