Sidney Crosbyltä uskomaton paluu NHL-kaukaloihin – iski hirmutehot ja nöyryytti vastustajaa upealla kikalla

© Kuva: Getty Images

Marraskuun alusta asti sivussa NHL-kaukaloista loukkaantumisen vuoksi pysytellyt Pittsburgh Penguinsin supertähti Sidney Crosby teki näyttävän paluun tositoimiin keskiviikon vastaisena yönä ottelussa Minnesota Wildia vastaan.

Urallaan jo kaiken mahdollisen voittanut 32-vuotias Penguins-kippari roihahti samantien ilmiliekkeihin takoen Wildia vastaan taululle hurjat tehot 1+3. Penguins kaatoi Wildin lopulta maalein 7-3.

Crosbyn 28 ottelun mittaiseksi venyneestä poissaolosta ei näkynyt Wildia vastaan merkkiäkään. Varsinkin miehen tarjoilu Dominik Simonin 6-2-osumaan sai katsojat haukkomaan henkeään #87:n kykyjen edessä. Tähtisentteri veivasi vastustajan Ryan Donaton täysin kahville maalin takana, minkä jälkeen kanadalainen tarjoili avopaikan maalin eteen nousseelle Simonille.

Crosbyn tehosarake 18 pelatun pelin jälkeen näyttää paluuillan myötä nyt lukemaa 6+15=21.

Katso tähtihyökkääjän taiturimainen alustus 6-2-maaliin alta löytyvältä videolta:


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?