© Kuva: Getty Images

Pittsburgh – Boston: Penguinsin vuoro?

NHL
Pittsburgh – Boston
Sunnuntai 19.01. klo 19:30

Sunnuntain ottelu Pittsburghin ja Bostonin välillä tulee eurooppalaisittain inhimilliseen aikaan ja tämä tekee ottelusta myös mukavan jännärikohteen. Joukkueet miehittävät Itäisen konferenssin kärkisijoja ja tulevat kaikella todennäköisyydellä jatkamaan kauttaan myös pudotuspeleissä.

Pittsburgh on laadukas joukkue, jolla on perusluokkansa perusteella eväät mennä tällä kaudella vaikka kuinka pitkälle. Lauantain vastaisena yönä Penguins osoitti henkisen kanttinsa nousemalla Detroitin rinnalle ja lopulta ohi Sidney Crosbyn jatkoaikamaalilla. Juuso Riikola ei päässyt ottelussa tehopisteille. Joukkueen kunto on hyvä, sillä kuudesta viime ottelustaan se on voittanut viisi.

Penguisin ainoa viime aikojen tappio tuli juurikin viikolla Bostonille, joka jatkaa vakuuttavaa menoaan sarjassa. Tuukka Rask on ollut joukkueen takuumies pisteiden metsästyksessä, mutta viikolla tähtivahti koki valitettavan loukkaantumisen Columbus-ottelussa. Bruinsin onneksi sen puolustus on erittäin vankkaa tekoa. Myös erikoistilanteissa joukkue on vahva – ainakin jos vertaa sen luomiin maalipaikkoihin tasakentällisin.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat hyvin laadukkaita, mutta kotietu ja Raskin puuttuminen kääntävät omaa viisariani kotijoukkueen puolelle. Tämä siitä huolimatta, että Bruins on ollut tämän kauden aiemmissa kohtaamisissa vahvempi. Nyt voi kuitenkin olla Penguinsin vuoro viedä voitto. Vetosuositus otteluun on Pittsburgh voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,30.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.