Boston Bruinsin vahti Tuukka Rask koki NHL:ssä äskettäin kovia, kun Columbus Blue Jacketsin Emil Bemström kolasi häneltä tajun kankaalle joukkueiden välisen kohtaamisen alkuminuuteilla. Tilanteen jälkeen maalille luisteli Jaroslav Halak, mutta muita jälkiseuraamuksia tuo törmääminen ei aiheuttanut.

Bemströmiä ei siis esimerkiksi muistuttanut kukaan Bruins-pelaaja siitä, että Boston-leirissä moista temppua ei katsottu mitenkään hyvällä. Voi olla, että tämän takia Brett Ritchie lyötiin siirtolistalle – pelaajan olisi pitänyt puolustaa Raskia, mutta eipä toteutunut moinen. Nyt Ritchie saattaa siis siirtyä toiseen joukkueeseen.

Teorian nosti esille Twitter-tilillään toimittaja Joe Haggerty. Näet twiitit täältä ja täältä tai alta.

Joe Haggerty

@HackswithHaggs
Brett Ritchie on waivers by the Bruins. We have our answer to what Bruins management thought about nobody responding to Tuukka Rask getting taken out last night

Joe Haggerty

@HackswithHaggs
Bruce Cassidy asked if Brett Ritchie was waived due to lack of B’s physical response to Tuukka Rask getting butt-ended in the head in Columbus: “Not particularly” Yeah, I’m not particularly buying that either. If he’s not protecting his teammates he’s really of little use

– Brett Ritchie Bruinsin toimesta siirtolistalle. Nyt meillä on vastauksemme siihen, mitä Bruinsin seurajohto ajattelee siitä, ettei kukaan vastannut (Bemströmin tekoihin) Tuukka Raskin jouduttua pois maalilta, journalisti latasi.

26-vuotias, lähes kaksimetrinen ja satakiloinen kanukki on profiililtaan poliisi. Pisteitä hän ei nakuta, mutta jäähyminuutteja tippuu. Pelaajan nimellä löytyy YouTubesta oikeastaan vain tappelupätkiä.

Haggerty lyttäsi Ritchien täysin.

– (Bruins-luotsi) Bruce Cassidylta kysyttiin, että laitettiinko Ritchie siirtolistalle, koska tältä puuttui fyysinen vastaus Raskin kohtaloon. ”Ei erityisemmin”. Juuh, en osta tuota väitettä. Jos hän ei suojele joukkuetovereitaan, hänestä on todella vähän hyötyä.

LUE PERJANTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Koko kiekkouransa ensimmäisen tappelun ottanut Jesperi Kotkaniemi puolusti joukkuekaveriaan NHL:ssä – luotsi ja Ilja Kovaltshuk ylistävät: ”Oli pelin ykkösnimi”

Mikael Granlundin maali jäi laihaksi lohduksi, Juuse Saroskin vaikeuksissa – Predators koki nolon tappion NHL-surkimukselle: ”Olemme penkillä jotenkin kuolleita”

Näinköhän tässä on Tuukka Raskin uusi ala NHL-uran jälkeen? Metallica muisti upean rajan saavuttanutta suomalaista uskomattomalla lahjalla – “Todella siistiä”

Jesperi Kotkaniemi rajussa nyrkkitappelussa yön NHL-kierroksella – ruotsalaispuolustaja joutui nyrkkeilysäkiksi