NHL-pelaaja vuosi verta järkyttävän näköisesti taas kerran – ei jaksa olla enää moksiskaan: ”Suuni on ollut magneetti 10-vuotiaasta asti vähän kaikelle”

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin Paul Stastny, tai itse asiassa hänen purukalustonsa on ollut kovan onnen kärsijä NHL:ssä. Äskettäin pelaajalta kirjaimellisesti tippui legoja jäälle, kun Montreal Canadiensin Joel Armian purkukiekko napsahti suoraan pelaajan kuonoon.

Sentteri kommentoi erikoista epäonneaan Las Vegas Review Journalille. Kun olympialaisten ja MM-mitalistin suu on ollut ottavana osapuolena jo vuosia, suhtautui 34-vuotias tähti tapahtumiin lähinnä huumorilla.

– Vaikuttaa siltä, että suuni on ollut magneetti 10-vuotiaasta asti vähän kaikelle. Tuntuu siltä, että mailat ja kiekot osuvat aina suuhuni, Stastny veisteli.

Armian iskussa hyvä puoli oli se, ettei purukalusto sinänsä ollut edes kovilla. Hammassuojat pehmensivät kolhua jonkin verran.

– Kyse oli vain tekohampaista. Tämä kai on tekohampaiden tarkoituskin. Ne eivät ole pysyvä ratkaisu ennen kuin urani on ohi, Stastny kommentoi tätä tapausta.

Pelaajan ei ole tarvinnut vetää kaukalossa hampaat irvessä, sillä Kanadan ja Yhdysvaltain passin pelaaja on tehoillut vähintäänkin kohtalaisesti. Kauden 52 peliä ovat tuoneet tehot 14+11=25. Yöllä Vegas taipui Boston Bruinsille luvuin 2-3.