NHL:n supertähti teloi vastustajan karulla polvitaklauksella – välttyy pelikiellolta?

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesiin hiljattain kaupattu tähtihyökkääjä Taylor Hall teloi yön NHL-kierroksella Tampa Bay Lightningin Ondej Palat’n karulta näyttäneessä tilanteessa, jossa Tampan tshekkihyökkääjä loukkasi polvensa ikävän näköisesti.

Varsin vaaralliselta näyttänyt tilanne ei vaikuttanut tahalliselta telomiselta, mitä myös Hall korosti ottelun jälkeen kommentoidessaan Palat’n ikävää loukkaantumista.

– Olen käynyt itse läpi pahoja polvivammoja. Ei ole koskaan mukavaa nähdä pelaajana mitään tuollaista. Seisoin tilanteessa vain paikallani ja jäykistin itseni kontaktia varten sen sijaan, että olisin yrittänyt hajottaa hänen polvensa, Hall puolusteli medialle.

Tshekkihyökkääjä Palat jätti ottelun kesken, mutta seuran päävalmentaja Jon Cooperin mukaan Palat ei tule tällin seurauksena olemaan sivussa ainakaan pidempiä aikoja. TSN:n tietojen mukaan myös kahden minuutin jäähyn tilanteesta saanut Hall selviää vahingolta näyttäneestä tilanteesta ilman pelikieltoa.

Katso tilanne alta löytyvältä videolta: