Maalitalkoot luvassa? Liiga-seuran pakistossa kammottava kato: kokoonpanossa kolme vuokramiestä ja yksi debytantti

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa saapuu torstain Liiga-otteluunsa HIFK:n vieraaksi karmean loukkaantumissuman keskellä.

Lappeenrantalaisten puolustuksesta löytyy peräti kolme vuokrapelaajaa sekä Liigassa debytoiva 18-vuotias Hugo Riikkilä. Hyökkäyksestä puuttuu puolestaan pelikieltoaan kärsivä kultakypärä Tomas Zaborsky.

SaiPan vuokrapelaajiin lukeutuvat JYPistä lainalla oleva Ossi Ikonen, Jukureista lainattu Jimi Jalonen sekä Mestis-seura Ketterästä saapunut Joel Olkkonen.

Myös kotijoukkue HIFK kärsii loukkaantumisista. Tuoreimpana sairastuvalle tipahtivat joukkueen ykköstykki Teemu Turunen, sekä toiseksi paras maalintekijä Sebastian Dyk. Turusen kohdalla kyse on pidemmästä loukkaantumisesta. Joukkueen hyökkäsmateriaali takaa kuitenkin sen, että kotijoukkue saattaa mättää SaiPa-puolustuksen kurimuksen myötä taululle tylyt lukemat.

HIFK:n ja SaiPan välinen kamppailu käynnistyy kello 18.30. Kokoonpanot kahden loukkaantumissuman keskellä rämpivän joukkueen kamppailuun löydät täältä.