Lähes 400 NHL-pelaajalta kysyttiin parasta kaljakaveria: Yksi oli ylitse muiden – ”Pystyisi kiskomaan lukuisia”

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehti järjesti jättimäisen 392:n pelaajan vastauksen sisältävän gallupin NHL:ään liittyviin ajankohtaisista aiheista.

Yksi, hieman rennompi pelaajille esitetty kysymys oli: kenen (ei oman joukkueen) pelaajan kanssa haluaisit lähteä kaljalle?

Äänestys oli tasainen, mutta kärkipaikan vei lopulta Washington Capitalsin kapteeni Aleksandr Ovetshkin 14 prosentin äänisaldolla.

– Sen jälkeen, kun hänet näki juhlimassa Stanley Cup -pokaalin kanssa, niin ajattelin, että se olisi hauskaa. Se olisi villi ilta, eräs Pacific-divisioonan pelaaja sanoi The Athleticille.

– Hänen kokonsa kun ottaa huomioon, niin hän pystyisi varmasti kiskomaan lukuisia oluita. Joskin hän saattaa ehkä pitää enemmän väkevistä, niin kuin useimmat venäläiset, Atlantic-divisioonan pelaaja valaisi.

Toiseksi halutuinta kaljaseuraa oli Pittsburgh Penguinsin kanadalainen megatähti Sidney Crosby, joka nappasi 12 prosenttia äänistä.

– Olen kasvanut fanittaen häntä. Hän on aivan täydellinen median edessä, mutta olisi kiva tietää minkälainen hän on oikeasti, eräs Central-divisioonan pelaaja sanoi.

– Sen jälkeen voisin sanoa kaikille, että olin kaljalla Sidney Crosbyn kanssa, Pacific-divisioonan pelaaja vastasi.

Crosbyn kanssa 12 prosentin äänisaaliin sai myös San Jose Sharksin 40-vuotias kiekkoikoni Joe Thornton.

– Hänellä olisi varmasti hyviä tarinoita, sekä hän vaikuttaa hauskalta jätkältä, eräs pelaaja kertoi.

– Hän on legenda, toinen pelaaja sanoi.

Kärkikastin jälkeen neljäntenä löytyi hieman jopa yllättävä nimi: Keith Yandle.

Florida Panthersin konkaripakki kaapi kuusi prosenttia kaikista äänistä.

– Pelasin hänen kanssaan Floridassa, ja hän on hauskin jätkä koskaan. Hänen jutuissaan ei ole mitään suodatinta. Hän kertoo näitä hervottomia tarinoita, mutta ei ole niistä yhtään vaivaantunut. Hän vain ottaa kaiken vitsinä. Todella rento jätkä, Atlantic-divisioonan pelaaja ylisti.