Lähde: NHL:n kohupelaajalle juonitaan jatkosopimusta – joutuuko seura maksamaan itsensä kipeäksi?

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on aloittanut jatkosopimusneuvottelut hyökkääjä Zack Kassianin kanssa. NHL-toimittaja Mark Spector arvioi, että osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen jo ennen kevään siirtotakarajaa.

– Minulla on ollut paljon keskusteluita hänen agenttinsa Rick Curranin kanssa. Toiveeni on, että saamme pidettyä hänet Oilers-paidassa. Rakastan hänen intohimoaan ja fyysisyyttään, Edmontonin GM Ken Holland kommentoi.

Kassian pelaa NHL-uransa parasta kautta Connor McDavidin vierellä. 28-vuotias hyökkääjä on iskenyt 44 ottelussa tehot 13+15=38. Yhden kauden piste-ennätys on enää yhden kihauksen päässä. Maaliennätyskin on vain kahden osuman päässä.

Tällä hetkellä Kassian tienaa kaudesta 1,95 miljoonaa dollaria kaudesta. Uuden sopimuksen myötä luvassa on varmasti tuhti palkankorotus.

Edmonton-fanien keskuudessa uutta sopimusta odotetaan pelon sekaisin tuntein. McDavidin pelisilmästä elävälle Kassianille on povattu jopa 5 miljoonan dollarin kausipalkkaa.

Kassian nousi hiljattain otsikoihin kohutappelustaan Matthew Tkachukin kanssa. Tkachuk kieltäytyi nyrkkihipasta, mutta Kassian mätki menemään tästä huolimatta.