ECHL:n All Stars -tapahtumassa on nähty taitokisan tarkkuuslaukauskilpailussa suoritus, joka alittaa NHL:n ennätyksen usealla sekunnilla.

Huikea suoritus nähtiin osiossa, jossa pelaajan piti osua neljään maalin sisälle sijoitettuun tauluun mahdollisimman nopeasti. Taulut oli sijoitettu maalin ala- ja yläkulmiin. Atlanta Gladiatorsin Tommy Marchin tarvitsi radan läpäisemiseen vain viisi kiekkoa ja 2,365 sekuntia.

Samainen rata on suoritettu NHL:ssä parhaimmillaan Daniel Sedinin toimesta aikaan 7,3 sekuntia, joten Marchinin aika on ällistyttävän kova. Toisaalta suoritusta seuratessa huomaa, että kello käynnistyy vasta ensimmäisen laukauksen jälkeen, joten ECHL:n ilmoittama aika ei ole oikea, mutta siitäkin huolimatta se on huomattavasti Sedinin ennätystä nopeampi.

Voit katsoa Marchinin suorituksen alta tai täältä.

Atlanta Gladiators

@atlgladiators
Your 2020 @WarriorHockey @ECHL All-Star Classic Shot Accuracy CHAMP

Stick taps for Tommy Marchin, y’all