Kaataako kymmenettä kauttaan KHL:ssä pelaava suomalaishyökkääjä Jokerit? – ”Hän on KHL-selviytyjä”

© Kuva: Getty Images

Jokerien neljän kotiottelun viikko huipentuu sunnuntain peliin Neftehimik Nizhnekamskia vastaan. Ottelu on Jokereille kolmas neljään päivään ja KHL:ssä harvinaisten peräkkäisten pelipäivien jälkimmäinen ottelu.

– Kun on perättäiset pelit, niin koneet pysyvät käynnissä ja on helpompaa startata kakkosmatsiin. Toivon, että näemme Jokereilta samaa, että kun he ovat saaneet lauantaina koneet käyntiin, niin se jatkuisi sunnuntaina heti ensimmäisestä vaihdosta, sanoo Viasatin jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen SuomiKiekko-sivustolle.

Ottelu kuuluu Jokereille ilman muuta pakosti voitettaviin otteluihin, sillä Bobrov-divisioonan voittokaan ei ole helsinkiläisille mahdoton.

– Sen takia viikonlopun ottelut ovat äärimmäisen tärkeitä. Neljän kotipelin viikko ja se pitää sisällään kahdeksan pistettä. Minimipistemäärä, joka tältä viikolta pitää saada, on kuusi, ja tiistaina Barysia vastaan tuli nolla. Nämä pelit pitää klaarata, ei vaihtoehtoja, vaatii Mäkinen.

– On täysin eri asia lähteä pelaamaan pudotuspelejä Vitjazia tai Lokomotivia vastaan kuin Spartakia tai Dynamoa vastaan, hän kertoo.

Jonas Enlund tuo otteluun suomalaisväriä vierailijoiden puolelta. Neftehimik on helsinkiläislähtöiselle hyökkääjälle jo seitsemäs seura syksystä 2015 alkaen.

– Hän on KHL-selviytyjä. Viime vuosien aikana joukkueet ovat vaihtuneet, mutta hän löytää aina itselleen joukkueen ja on laadukas pelaaja. Sillä hän mahdollistaa itselleen sen, että hän pystyy yhä pelaamaan tätä sarjaa. Sibirin jälkeen tehot ovat olleet kadoksissa, mutta laadukkaasti pelaamalla hän löytää joka syksy pelipaikan, Mäkinen infoaa.

Jokerit-Neftehimik nähdään Viasat Jääkiekko -kanavalla ja Viaplayssa sunnuntaina kello 15.30.

Kimmo Mäkinen


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)