© Kuva: Juha Tamminen

Jukurit – KalPa: Savon derby jälleen tipsiotteluna

Liiga
Jukurit – KalPa
Perjantai 10.01. klo 18:30

Perjantaina Liigassa on kuuden ottelun iltamat ja nosto otetaan – jälleen kerran – Savon derbystä, jossa Jukurit ja KalPa ottavat mittaa toisistaan. Molemmat joukkueet kärvistelevät tappioputkessa. Mikkelissä asiat etenivät siihen asti, että Pekka Kangasalusta sai mennä ja ensi kauden alusta valmentajaksi aiottu Marko Kauppinen otti vastuun joukkueesta jo nyt. Aika näyttää, parantaako tämä mikkeliläisten peliä vai ei.

Jukurien länsirannikon kiertue toi joukkueen tilille yhden pisteen. Ottelu Ässiä vastaan oli kahden vaatimattoman joukkueen vaatimaton ottelu, eikä se lupaa kummallekaan ihmeitä jatkoon. Jukurien puolesta on kuitenkin sanottava, että se tuli kolmen maalin takaa isolla sydämellä tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle. Marko Kauppisella on iso vuori kiivettävänään, sillä Jukurien saldo on karmaiseva – 13 viime pelistä on kerätty vain neljä pistettä.

KalPa ei saanut tappioputkeaan poikki KooKoon kynsissä: kouvolalaiset vyöryttivät hyökkäyksiään läpi ottelun, eivätkä Tommi Miettisen suojatit päässeet otteluun mukaan missään vaiheessa. Joulukuussa KalPan parantuneet otteet ovat nyt vain haalea muisto ja joukkueen on otettava lusikka kauniiseen käteen. Jukurit on nyt hetkeen sopivin vastus kuopiolaisille, ja ottelua voi pitää lähtökohtaisesti tasaisena. KalPan edellinen voitto on juurikin Jukureista.

Lyö vetoa ottelusta:

KalPan suvantovaiheen vuoksi Jukurit on vetomarkkinoilla suosikki tähän otteluun. Teen saman suosituksen kuin aikaisemminkin: tipsaan KalPaa voittamaan Mikkelissä. Vetosuositus on KalPa voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,20.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.