Jokerit – Neftehimik: Viikon neljäs kotiottelu

KHL
Jokerit – Neftehimik
Sunnuntai 26.01. klo 16:00

Jokerien kotiotteluiden viikko päättyy sunnuntaina, kun kylään saapuu Neftehimik Nizhnekamsk. Tatarstanilaissseura on itäisessä konferenssissa kymmenentenä ja tarvitsee kipeästi hyvää loppukiriä, jotta ovet jatkopeleihin avautuisivat. Jokerit on läntisen divisioonan kakkospaikalla ja asetelmat jatkopelien suhteen näyttävät herkullisilta.

Jokerit on voittanut kaksi viikon kolmesta kotiottelustaan. Otteet ovat kuitenkin vaihdelleet yllättävän paljon jopa pelin sisällä. Parhaimmillaan Lauri Marjamäen suojatit tekevät tappavaa jälkeä, mutta varsinkin tämän viikon pelien alkupuolella vaikeudet ovat olleet käsin kosketeltavia. Myöskään maalivahti Janis Kalnins ei ole viime otteluissa ollut vakuuttavimmillaan. Tähän otteluun maaliin on uumoiltu Antti Niemeä, jonka epävarmat otteet pitkin kautta heittävät kehiin kysymysmerkkejä.

Neftehimik voitti viime ottelussaan Sibirin vakuuttavasti 6-3. Suomalaishyökkääjä Jonas Enlund oli ottelussa pelipäällä ja kuittasi tehot 1+2. Kolme edellistä ottelua tatarstanilaiset hävisivätkin kotonaan – kaksi näistä jatkoajalla. Vieraat pääsevät tähän otteluun vuorokauden lepoedulla, jota tosin tasoittaa Helsinkiin matkustaminen. Tasoltaan vieraat eivät ole nyky-Jokerien tasoisia – varsinkin alakerta joukkueella on haavoittuvainen.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokerien puolustus ei ole viime otteluissa vakuuttanut ollenkaan. Jos Niemi on maalissa, vastakkain on kaksi epävarmaa puolustusta. Niinpä ottelu saattaa olla hyvinkin runsasmaalinen – vetosuositukseksi kelpaa siis mukavasti Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,63.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.