Jokerien leirissä riittää näyttävän huumoria – ja miksei riittäisi, varmistihan joukkue viikonloppuna paikkansa KHL-kauden huipennoksessa, pudotuspeleissä.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Lippu leimattu kevään isoon tanssiin🤝 #Jokerit #KHLfi

Kun KHL-taipaleensa kenties parasta kauttaan pelaava helsinkiläislauma kaatoi sunnuntaina kotonaan Neftehimik Nizhnekamskin 3-2, pauhasi tapaan kuuluvasti joukkueen kopissa musiikit äänekkääseen sävyyn.

Yksi biisi oli legendaarinen Opuksen Live is life. Se on tullut suomalaiselle kiekkoyleisölle tutuksi Tapparan maalilauluna. Joukkue oli aikoinaan Marko ”Mörkö” Anttilan paikallisvastus Liigassa. Maailmanmestari pelasi kotimaamme pääsarjassa kausina 2004-11.

Jokerien kotisivujen haastattelussa kävi ilmi, että kappalevalinta olisi ex-Tappara Henrik Haapalan mukaan nimenomaan Anttilan idea.

– No joo, aika vähän se tietää mistään mitään. Oon kovasti yrittänyt olla vastaan. Saa nähdä, joutuuko musakamat heittämään kohta pihalle täältä. Ei ainakaan vielä niin radikaalia.

Anttilan musatoiveet eivät tunnu menevän läpi.

– Yksi biisi siellä soi välillä, sekin on silloin tällöin. Odottaisin huonekaveri Jesseltä (Joensuu) enemmän minun toiveiden soittamista.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Kopissa voittojen jälkeen soiva Live is life ei sytytä Mörköä vieläkään🤔

Koppitunnelmissa myös Halmeen ja Kalninsin fiilikset voitosta. KATSO: jokerit.com/anttila-ei-lam…

#Jokerit #KHLfi

Leikki sikseen. Viikko oli KHL:n suomalaiselle lippulaivalle upea sen tiukkaan aikatauluun nähden. Jokerit saalisti neljästä pelistä kuusi pinnaa ja kuten todettua, varmisti paikan auringosta.

– On hyvät pisteet. Vähän haettiin peliä. Tää oli varmaan paras miellä. Hyvä että oli energiaa, pelattiin mun mielestä tiiviisti.