Jatkuuko Jokereiden upea pisteputki KHL:ssä?

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit kohtaa lauantaina toistamiseen Tallinnassa Severstal Tsherepovetsin.

Jokerit kurmutti Severstalia perjantaina Tondiraba Arenassa voittamalla ottelun selkein 4-1-lukemin. Jokerien pisteputki saavutti samalla 14:nnen ottelun.

Jokerit oli erityisen vahvalla pelipäällä erikoistilanteissa. Kaksi maalia narripaidat saivat aikaan ylivoimalla ja yhden alivoimalla.

Jokereilta on löytynyt ratkaisijoita leveällä rintamalla. Nicklas Jensenin paluu pitkältä sairauslomalta on ollut tervetullut lisä Jokerien hyökkäyspeliin.

– Jokereilta on noussut useasta kentästä ratkaisijoita. Jensen on lisännyt ratkaisuvoimaa merkittävästi, Viasatin jääkiekkoasiantuntija ja entinen huippupelimies Esa Pirnes toteaa SuomiKiekko-sivustolle.

Jokerit tekee muutamia muutoksia kokoonpanoon eilisestä ottelusta. Janis Kalnins saa huilivuoron ja maalilla pelaa Antti Niemi. Ahti Oksanen hyppää laatikkoon Mika Niemen ja Marko Anttilan rinnalle nelosketjuun. Konsta Hirvonen on 13. hyökkääjä.

Loukkaantumisten vuoksi lauantain pelistä ovat poissa Henri Ikonen, Saku Mäenalanen, Antti Pihlström, Aleksi Halme, Viktor Lööv ja Oliver Lauridsen.

Jokerit – Severstal Tsherepovets lauantaina klo 15.00. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Studiossa ennakkopelailut aloitetaan klo 14.30.