© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – HIFK: Tasokas klassikko-ottelu

Liiga
Ilves – HIFK
Keskiviikko 08.01. klo 18:30

Liiga jatkaa keskiviikkona viiden ottelun teholla ja otan kaksi nostoa illan kamppailuista. Tampereella pelataan lähtökohtaisesti tasokas ja klassinen ottelu Ilveksen ja HIFK:n välillä. Ilves on sarjataulukossa neljäntenä ja HIFK kuudentena – joukkueiden välillä on eroa seitsemän pistettä.

Ilves jatkaa edelleen pelaamistaan korkealla tasolla ja joukkueen fanit ovat onnesta sykkyrällä pitkän kuivan kauden jälkeen. Joukkue saa nuorten kisoista takaisin tärkeän Lukas Dostalin. Myös Matias Maccelli ja Lassi Thomson palasivat kotiin, mutta on epävarmaa, pelaavatko nämä veijarit vielä keskiviikkona. Arttu Ruotsalaisen paluu jo aikaisemmin antaa lisää tehoja yläkertaan. Itseluottamus joukkueessa on korkealla ja HIFK on vastustaja, joka sytyttää aina.

HIFK näyttää paperilla todella julmalta, mutta tulostaululla joukkueen luokka ei ole viime aikoina näkynyt. Jarno Pikkaraisen suojatit ailahtelevat ottelusta toiseen aivan liikaa, eivätkä viimeaikaiset vahvistuksetkaan ole saaneet lukkoja auki. HIFK saapuu Hakametsään revanssi mielessä, sillä noin kuukausi takaperin Ilves haki Nordikselta pisteet hienon esityksen päätteeksi lukemin 2-4. Tasonnoston pitäisi lähteä joukkueen sisältä – ei sitä voi loputtomiin vahvistaakaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilveksen tekeminen vakuuttaa tällä hetkellä enemmän ja joukkue saa tipsin tähän matsiin. Joka tapauksessa odotan ottelusta korkealaatuista. Vetosuositus on Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,28.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.