Hulvatonta! Venäläläistähti kosti kanadalaisille MM-finaalista – murjoi tv-kameraa suorassa lähetyksessä

© Kuva: Getty Images

Venäjällä osataan suhtautua MM-finaaliin tapahtumiin myös sopivalla huumorilla.

Yksi pilkahdus siitä saatiin KHL-pelin erätauolla, kun Dmitri Voronkov sai varsinkin erikoisen tehtävän suorassa lähetyksessä. 19-vuotias huippunimi laitettiin tuhoamaan ”TSN:n videokamera” näytöstyyliin kesken tv-studion.

Taustalla on finaalin kohahduttanut tapahtuma: Kanadalla oli dramaattisen ottelun loppuhetkillä tuuria, kun joukkue selvisi ilman rangaistusta TSN:n kamerakaluston kanssa. Joukkueen heikko purku oli lentämässä jo katsomoon – se osui kuitenkin kanadalaiseen kameraan – eikä jäähyä vihelletty.

Tapaus meni sääntöjen mukaan – IIHF oli linjannut aiemmin, että kamera on osa kiinteää kalustoa, jonka osumasta ei vihelletä jäähyjä. Tilanne on silti puhuttanut vielä monta päivää finaalin jälkeen.

Nyt ehkä tapauksella saadaan rauha myös Venäjällä, kun Voronkov pääsi ”kostamaan” humoristisella tavalla tilanne. Tai jos ei muuten, ainakin tv-katsojilla, pelaajalla sekä studion vetäjillä riitti varmasti hauskaa hieman erikoisemman erätauko-ohjelman kanssa.

LUE MYÖS: Mitkä ryöstöhinnat! Tulevien nuorten MM-kisojen ökyhintaiset lippupaketit puhuttavat – eikä tässä vielä kaikki

Katso erikoinen show tästä: