Artemi Panarin sivuun NHL-tähdistöottelusta – korvaaja herättää ihmetystä

© Kuva: Getty Images

Artemi Panarin kärsii loukkaantumisesta, ja oli sivussa viime öisestä New York Rangersin paikalliskampailusta New York Islandersia vastaan. Vamman vuoksi venäläistähti jää sivuun myös NHL:n tähdistötapahtumasta.

Panarinin korvaaja löytyi läheltä. Hänen tilallaan tähdistötapahtumassa nähdään joukkuekaveri Chris Kreider. 28-vuotias laitahyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 48 ottelussa tehot 17+15=32.

Kreiderin valinta on herättänyt runsaasti kummastusta Pohjois-Amerikassa. Seurakaverin valinta Panarinin tilalle on ymmärrettävää, mutta Rangersissa olisi ollut tarjolla kovempikin nimi kuin Kreider: Mika Zibanejad.

Ruotsalaishyökkääjä pelaa uransa parasta NHL-kautta. 26-vuotias Zibanejad on iskenyt kauden 35 otteluun tehot 18+21=39. Hänellä olisi taitojensakin puolesta enemmän annettavaa tähdistöottelun kisoissa, kuin duunarina tunnettuna Kreiderilla.