Kiekkokausi on kuumimmillaan ja lyö lisää löylyä: uudet asiakkaat saavat normaalibonuksen lisäksi 20 euron riskittömän vedon, jonka voi käyttää vapaasti valitsemaansa kohteeseen. Lisäksi voit lunastaa myös normaalin 100% talletusbonuksen.

Tarjous on ohittamaton, joten seuraa alla olevia ohjeita etujen lunastamiseen.

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus ja lunasta talletusbonus.
  3. Saat heti 20 euron riskittömän vedon.

Alkuvuosi on jääkiekon juhlaa

Jääkiekossa kotimaiset sarjat sekä NHL ja KHL paahtavat täydellä teholla. Asemia haetaan tulevia play-offeja silmällä pitäen ja ottelutahti on kova. tarjoaa kaikkiin otteluihin uskomattoman määrän eri vetovaihtoehtoja.

Tykkäät sitten lyödä vetoa ennen ottelua tai vaikkapa ottelun aikana, sinulla on in valikoima käytössäsi. Oli kyseessä sitten suosikkiseurajoukkueesi tai Leijonat, saat aina matseihin lisäbuustia, kun pistät betsiä sisään. Lähde mukaan!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 02.03. klo 00:59 asti. Riskittömän vedon voi käyttää mihin tahansa kohteeseen. Riskittömän vedon nettovoitot tulee kierrättää kolme kertaa minimikertoimella 1,50 14 päivän kuluessa. Pienin 100 % bonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €. Bonus tulee kierrättää 6 kertaa Vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50. Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.