Yksi Auston Matthewsin ominaisuus kerää rajua kritiikkiä – asiantuntija tylyttää: ”Anteeksiantamatonta”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Toronto Maple Leafs ruma 1-6-tappio Philadelphia Flyersille puhuttaa nyt Pohjois-Amerikassa.

Useat Maple Leafsin tähtipelaajat joutuivat tappio-ottelun jälkeen Kanadan verenhimoisen median hampaisiin.

The Athletic -lehden asiantuntija Ian Tulloch arvosteli Leafsin pelaajien esitykset Flyers-ottelussa yhdestä viiteen tähteen, eikä lopputuloksesta tullut kovinkaan mairitteleva muutamien pelaajien kohdalla.

Alimman arvosanan eli yhden tähden arvion saivat maalivahti Frederik Andersen, pakkipari Cody CeciMorgan Rielly sekä tähtisentteri Auston Matthews.

Erityisesti Matthewsin niskaan tiputettiin runsaasti lokaa.

– Meidän täytyy puhua Auston Matthewsista. Hän on ilmiömäinen hyökkäyspään lahjakkuus, joka tekee todennäköisesti 50 maalia, jos hän pysyy ehjänä. Mutta toisaalta hänen työskentelynsä ilman kiekkoa jättää haluamaan niin paljon lisää – varsinkin tällaisina iltoina, Tulloch harmitteli.

Jättimäistä 11,6 miljoonan dollarin palkkaa tienaavalta yhdysvaltalaiselta odotetaan kelvollisia esityksiä puolustuspäädyssä.

– Noilla fyysisillä työkaluilla, ei ole syytä, että Matthews on keskivertoa huonompi puolustamaan. Hän on pelannut jääkiekkoa ammattilaistasolla nyt viisi vuotta, joista neljä on vierähtänyt NHL:ssä, ja hän silti lukee tilanteita kauhealla tavalla. Hänen sijoittautuminen puolustuspäädyssä, vartalon sijoittaminen sekä yleinen yrittäminen ovat olleet anteeksiantamattomalla tasolla tuon kaliiberin pelaajalle. Hänen täytyy olla parempi, sillä hänellä on lahjakkuutta olla maailman toiseksi paras pelaaja. Hän ei kuitenkaan pääse siihen osaamalla vain yhden osa-alueen pelistä, Tullock latasi.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!