© Kuva: Leijonat.fi

U20 Kazakstan – Suomi: Toinen voitto odotettavissa

Nuorten MM-kisat
U20 Kazakstan – Suomi
Sunnuntai 29.12. klo 16:00

Suomen nuoret Leijonat jatkavat turnaustaan sunnuntaina lohkon etukäteen heikoimmaksi arvioitua Kazakstania vastaan. Suomi otti lauantaina odotetun avausvoiton kevyestä Slovakiasta ja samaa luonnollisesti odotetaan sunnuntaina. Kazakstanin tavoitteena on kahden avaustappion jälkeen edelleen säilyminen korkeimmalla tasolla.

Suomi murskasi Slovakian rumin lukemin 8-1. Heikko Slovakia ei ollut minkäänlainen mittari ja lisäksi toisessa erässä vaihtoon otetulla maalivahti Samuel Vyletelkalla ei ollut paras päivänsä. Leijonien maali-ilottelun lisäksi silmiinpistävää oli, että Slovakia sai ottelussa joitakin vaarallisia vastaiskuja. Parempia joukkueita vastaan näihin ei tule olemaan todellakaan varaa. Rädyn veljesten vetämä nelosketju oli erinomaisessa iskussa ja tästä vitjasta tulee olemaan vielä kannattajille iloa. Rasmus Kuparin kisat ovat valitettavasti ohi. Ei olisi mikään yllätys, jos Justus Annunen olisi sunnuntaina huilivuorossa.

Kazakstan näyttää tänä vuonna eheämmältä yhdistelmältä kuin viime kisoissa. Joukkue sinnitteli hyvin sekä Sveitsiä että Slovakiaa vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan molemmille. Suomea vastaan ei kazakeilla pitäisi olla ihmeellisiä mahdollisuuksia. Toisaalta Suomellakaan ei liene syytä murskata Kazakstania, sillä suurimmat paineet varmaankin purkautuivat jo Slovakia-pelissä. Kazakstanin matala trappi on toiminut ensimmäisissä otteluissa aivan hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi tulee siis hyvin todennäköisesti voittamaan sunnuntaina. Kazakstanin maaliodotusarvo on sangen matala, enkä siis usko Suomellakaan olevan mitään halua puristaa täysillä loppuun asti, jos eroa saadaan hyvissä ajoin. Tällä taustalla vetosuositus on vähämaalisuuteen liittyvä: Ottelussa alle 7.5 maalia kertoimella 1,77.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.