TPS:n täysin vihkoon mennyt kausi sai pienen piristysruiskeen sunnuntaina Sveitsissä pelatussa Spengler Cupin puolivälieräottelussa turkulaisten lähetettyä turnauksen isäntäjoukkue Davosin laulukuoroon komealla 3-1-voitolla.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Davos siirtyi 1-0-johtoon avauserän alkupuoliskolla. Turkulaiset tulivat kuitenkin tasoihin avauserän lopulla Lauri Pajuniemen onnistuttua maalinteossa.

Päätöserässä ratkaisijaksi nousi 24-vuotias TPS-hyökkääjä Joel Janatuinen, joka iski kiekon kahdesti kotijoukkueen maaliin taaten turkulaisille maukkaan 3-1-voiton sekä paikan legendaarisen turnauksen välieriin.

TPS kohtaa maailman vanhimman seurajoukkueturnauksen välierässä Euroopassa pelaavista pelaajista kootun Kanadan. Joukkueet ratkaisevat turnauksen finaalipaikan maanantaina kello 16.10 alkavassa ottelussa.