Suomi voi huokaista helpotuksesta! Devilsiltä odotettu päätös Jack Hughesin suhteen

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils on ilmoittanut, että Jack Hughesia ei päästetä Yhdysvaltojen mukaan nuorten maailmanmestaruuskisoihin. Asiasta kertoi Devilsin valmentaja Alain Nasreddine NHL.comille.

– Tuo idea hylättiin välittömästi. Meillä ei ole mitään aikomusta lähettää häntä sinne. Hän on joukkueessamme ja hän on iso osa joukkuettamme, joten emme halua menettää häntä moneksi viikoksi, Nasreddine sanoi.

Hughesin lähdön nuorten kisoihin nosti esiin ensimmäisenä The Hockey News. Jenkkilupaus on NHL:n 2000-luvun huonoin ykkösvaraus tehopisteissä mitattuna. Onnistuneet nuorten kisat olisivat voineet kehittää Hughesia ja auttaa itseluottamuksen kanssa.

Hughes jää omien sanojensa mukaan itsekin mieluummin NHL:ään.

– Nuorten kisat ovat erityinen turnaus ja sielllä oli ilo pelata, mutta olen ajatellut asiaa. Olen täällä syystä, joten en ole ajatellut lähteväni, Hughes kommentoi.

The Hockey News arvioi alkuperäisessä artikkelissaan, että ainoa este Hughesin lähdölle on, ettei Devils halua menettää kasvojaan. Huippulupauksen päästäminen turnaukseen kielisi siitä, että hän ei ole vielä valmis NHL:ään ja häntä ei ole peluutettu hyvin.

Hughes olisi ollut hurja vahvistus Yhdysvaltojen joukkueelle. Edellisissä nuorten kisoissa hän takoi tehot 0+4 neljässä ottelussa. Alle 18-vuotiaiden kisoissa Hughes pelasi ikäisiään vastaan ja iski puolestaan seitsemään otteluun tehot 9+11=20.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.