Slovakialaisessa HK Dukla Michalovcessa kiehuu ja kuohuu, kirjoittaa paikallinen Hokej-jääkiekkosivusto. Maan pääsarjaa pelaava ja kauttansa tänään sunnuntaina jatkava joukkue kyntää syvällä, sillä se on hävinnyt jo viisi peliä putkeen. Äskettäin se otti HK Popradilta nassuun luvuin 2-8.

Tuon jälkeen HC Kosicea vastaan joukkue venyi jatkoajalle häviten vain 1-2. Jutun arkistokuvassa olevaa suomalaishyökkääjä Aki Juuselaa ei nähty näissä peleissä, eikä jatkoaikatappiossa kokoonpanossa olleet myöskään kärkipelaajista Mike Dalhuisen ja Eduard Simun.

– Heidän joukkueessa jatkaminen riippuu johtoportaasta. He tulivat vahvistuksina ja heidän esityksensä ovat olleet laskussa, valmentaja Peter Bartos sanoi sivuston mukaan viitaten jatkamisella Dalhuiseniin ja Simuniin.

Juuselan kohtalo puolestaan on selvä. Seuran presidentti Martin Burinsky oli vahvistanut, ettei raumalaislähtöiselle Suomen mestarille ole enää tippumassa minuutteja Duklassa.

Ässissä kultaa keväällä 2013 juhlinut Juusela iski uransa ensimmäisellä ulkomaan kaudella 24 ottelussa tehot 4+7=11. Viime kaudella hän pelasi Liigaa juurikin patapaidoissa sekä Mestistä TUTO Hockeyssa.

LUE MYÖS:
Liigassa käyneen pelurin ura syöksykierteessä? Alkukauden joukkue vaihtui todella eksoottiseen laumaan