SK: Anton Lundellin tilanteesta tihkui uutta tietoa – Ässien hyökkääjä joutui yllättäen kotiin: ”En oikein tiedä mitä uskallan sanoa”

© Kuva: Juha Tamminen

Monet ihmiset hieraisivat keskiviikkona silmiään, kun Otto Kivenmäki olikin yllättäen Ässien kokoonpanossa.

Hyökkääjälupauksen piti olla mukana Nuorten MM-leirillä, mutta hänet oli päätetty lähettää kotiin vain muutaman päivän jälkeen. Jääkiekkoliitto ei ole tiedottanut asiasta.

Satakunnan Kansan mukaan Kivenmäen kotiin lähettämisen taustalla on kuitenkin osasyynä hyökkääjän asenne, joka ei ole miellyttänyt päävalmentaja Raimo Helmistä.

Ongelmia oli ensimmäisen kerran tammikuussa, kun Ässien hyökkääjä jättäytyi maajoukkueturnauksesta sivuun lepotarpeen vuoksi. Hyökkääjä lähetti tiedon liittoon sähköpostitse, vaikka poissaolot olisi pitänyt ilmoittaa henkilökohtaisesti Helmiselle. Tämän jälkeen päävalmentaja yritti tavoitella Kivenmäkeä mukaan vielä puhelimitse, mutta ilman tulosta.

Tuoretta MM-leiriltä kotiin joutumista nuori hyökkääjä kommentoi puolestaan vähäsanaisesti.

– En oikein tiedä mitä uskallan sanoa. Sieltä varmaan tiedotetaan lopullinen joukkue jossain vaiheessa. Itse en ole siinä mukana, Kivenmäki sanoi Satakunnan Kansalle.

Samalla Satakunnan Kansa uutisoi, että Anton Lundell saattaa sittenkin osallistua nuorten MM-kisoihin. Nuoren hyökkääjän toipuminen on sujunut paljon arvioitua nopeammin. Helminen kertoi aiemmin medialle, että HIFK-hyökkääjä on todennäköisesti sivussa turnauksesta.