Sebastian Aho pelasi viime yönä Minnesota Wildia vastaan NHL-uransa parhaan ottelun tehopisteissä mitattuna. Hän iski ottelussa hattutempun ja antoi kaksi syöttöpistettä. Ahon maalit voit katsoa tästä.

Hattutemppu oli Aholle kolmas NHL-uralla. Hän on luonnollisesti iskenyt niistä jokaisen Carolina Hurricanesin paidasta. Seuran hattutemppupörssissä Aho nousi jakamaan neljättä sijaa Sami Kapasen kanssa. Suomalaisten edellä ovat Eric Staal (15), Erik Cole (5) ja Jeff Skinner (4).

Carolina Hurricanesin seurahistoriassa harva pelaaja on pystynyt tekemään viisi tehopistettä yhteen peliin. Ennen Ahoa samaan ovat pystyneet Eric Staal, Ray Whitney, Tuomo Ruutu, Elias Lindholm, Ron Francis ja Rod Brind’Amour. Heistäkin ainoastaan Staal vietti viiden tehopisteen iltaa useammin kuin kerran. Hän ylsi saavutukseen viidesti.

Tällä kaudellakaan NHL:ssä ei ole ollut montaa pelaajaa, jotka ovat tehneet viisi tehopistettä yhteen otteluun. Ahon lisäksi tähän ovat pystyneet Connor McDavid, Brad Marchand, David Pastrnak, Leon Draisaitl ja Jevgeni Malkin.