© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans – HIFK: Revanssinnälkäiset punanutut vieraisilla

Liiga
Pelicans – HIFK
Maanantai 30.12. klo 18:30

Liigassa pelataan vielä yksi kierros ennen uutta vuotta. Otan noston Pelicansin ja HIFK:n välisestä kamppailusta, joka pelataan tällä kertaa Lahdessa. Joukkueet kohtasivat Tapaninpäivänä Helsingissä, jolloin Pelicans haki hieman yllättäen kaksi pistettä jatkoaikavoitolla. Nyt joukkue saa siis vastaansa revanssinnälkäiset punanutut.

Tulosten valossa Pelicansin playoff-juna on karkaamassa, eikä sarjataulukon perusteella Jesse Welling ole onnistunut vaativassa tehtävässään oikaista pussinokkien menoa. Viime kierroksilla on kuitenkin näkynyt valoa putken päässä: avaussyötöt napsuvat paremmin lapaan ja välillä joukkue on intoutunut kovempia joukkueita vastaan jopa kunnon hyökkäysralleihin. Atte Tolvanen ei ole erikseen vakuuttanut, mutta on hoitanut leiviskänsä tyydyttävästi vaihtelevasti esiintyneen puolustuksen takana.

HIFK on vahvistanut joukkuetta myös kauden aikana: Michael Keräsen ja Ville Leskisen hankintojen jälkeen joukkue on paperilla jo kivikova. Siihen nähden kentällä ei ole nähty aivan sitä, mitä on tilattu. Viime viikolla hyvässä iskussa ollut Frans Tuohimaa lahjoitti epäonnistuneella mailatorjunnalla yhden osuman Pelicansille. Teemu Turunen kisailee pistepörssin voitosta tällä kaudella tiukasti JYPin Julius Nättisen kanssa.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK on vetomarkkinoilla ottelussa jättisuosikki. Suosikkiasemasta on oltava samaa mieltä, mutta olen itse astetta varovaisempi markkinoihin verrattuna. Siksi Pelicansia voi yrittää tasoitusvedolla: vetosuositus on Tasoitusveto, Pelicans +0.5 kertoimella 2,60.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.