Nashville Predators -vahti Pekka Rinteen osalta sunnuntaiyön ottelu ei mennyt lähellekään nappiin. Dallas Stars voitti toisen erän ja samalla koko pelin luvuin 4-1. Suomalaisvahti imuroi maalit selkänsä taakse vajaassa 12 minuutissa.

Nashvillella oli allaan karu 3-4-tappio Buffalo Sabresia vastaan aiemmin viikonlopulta.

– Tämä oli toinen karu tappio, ja nyt vieläpä kotona, suomalainen manasi seuran kotisivuilla.

Predators on vajonnut syksyn aikana läntisessä konferenssissa 12:nnelle sijalle. Preds on kotipelien sarjataulukossa viidentenä.

– Pelin loppussa hallissa oli luultavasti puolet katsojista alkuperäisestä, ja meidän kotitulokset nolottavat minua. Meidän on oltava parempia.

Rinteen torjuntaprosentti jäi heikkoihin lukemiin 81,8%. Kempeleläislähtöinen torjuja on pysäytellyt pikkumustia kauden 18 ottelussa prosentein 89,3.

– Pelaaminen on ollut liian kauan vaikeaa.

Sunnuntai jatkoi samaa laulua.

– Heillä oli oikeastaan nuo neljä paikkaa ja he tekivät kaikista niistä. Teimme muutamia virheitä, ja sitten he saivat meidät tilille heti.

Näet pelin maalikoosteen täältä.

– Minun on löydettävä tapoja torjua ainakin jotakin tuollaisista.

Predators pääsee yrittämään kelkkansa kääntämistä vielä ennen joulutaukoa useaan otteeseen, kun joukkueella on ohjelmassa viisi ottelua.