NY Rangersin suurlupaus Kaapo Kakko jäi myöhään lauantai-iltana pisteittä ottelussa Anaheim Ducksia vastaan, vaikka pelaajalla oli saumoja kaikkeen muuhunkin kuin kiikareihin. Ensimmäisen neljän minuutin aikana jo kahden maalin karkumatkalle karannut Rangers taipui lopulta katkerasti luvuin 3-4 voittolaukauskisassa.

Rangersille maalasivat kahdesti osunut Mika Zibanejad sekä kerran reppua heiluttanut Artemi Panarin. Hän on osunut viime aikoina tiuhaan, sillä venäläisen maaliputki venyi jo neljään otteluun. Panarin on latonut putken aikana tehot 6+2=8.

Tähän tehoiluun vedoten joku saattaisi kuvitella, että venäläinen olisi voinut osua myös tästä paikasta. Kakko rakensi joukkuekaverilleen ällistyttävän paikan, mutta vielä ällistyttävämmin Panarin onnistui turaamaan tilaisuutensa. Lopulta Rangers taipui maalilla.

– Kolmas erä oli hyvä. Emme lopettaneet pelaamista, kun siirryimme 3-2-johtoon, päävalmentaja David Quinn luonnehti joukkueen kotisivuilla.

– Se on aina hyvä asia, kun pystyy raapimaan pisteitä. Mutta haluamme pudotuspeleihin, joten jokainen menetetty piste tekee sinne pääsemisestä vaikeampaa meille itselle, laitahyökkääjä Brendan Lemieux jatkoi.

NY Rangersin osalta sen vajaan viikon verran kestänyt ja nyt päättynyt länsirannikon kiertue sujui kohtalaisen hyvin. Joukkue kaatoi San Jose Sharksin ja Vegas Golden Knightsin sekä raapi siis nyt pinnan Anaheimilta. Rangers jäi täysin tyhjin käsin vain Los Angeles Kingsiä vastaan.

– Olimme valmiita pelaamaan ja me halusimme kuusi pinnaa. Luulen, että viiden pinnan myötä kiertue ei ollut yhtään paha, Rangersin päävalmentaja pallotteli.

LUE MYÖS:
Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen taas pisteille NHL:ssä – voiton ratkaisi kuitenkin täysin toinen hyökkääjä ilmiömäisellä tavalla

Pekka Rinteen vaikeudet NHL:ssä saivat jatkoa – suomalaissensaatiokin kuritti längeistä

No nyt heilui reppu kunnolla! Liigassa ihastuttanut hyökkääjä vietti NHL:ssä historiallista iltaa

NHL:n pistepörssin kärkipäätä lähenevä supertähti takoo järjetöntä jälkeä: Teki jo henkilökohtaisen ennätyksen, vain kaksi pelaajaa pystynyt parempaan