Onko tästä suurlupauksesta Nuorten Leijonien ykköshyökkääjäksi MM-kisoihin? Kausi sujunut täysin varjojen mailla

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Los Angeles Kingsin organisaatioon kuuluva Rasmus Kupari liittyy tovin päästä mukaan Nuorten Leijonien leirille, joka alkoi lauantaina Vierumäellä. Pelaaja on vielä toistaiseksi rapakon takana, ja sunnuntaiyönä hän maalasi kertaalleen Ontario Reignille AHL:ssä.

Farmisarjan ottelu päättyi Iowa Wildille voittolaukauskisan jälkeen numeroin 4-3. Kotkalainen iski kauden kuudennen maalinsa toisessa erässä ylivoimalla tasoittaen ottelun 1-1:een. Pelaajan kausi on ollut läpi syksyn enemmän ja vähemmän tervanjuontia.

Kupari on viimeistellyt 26 ottelussa tehot 6+2=8 plusmiinussaldon näyttäessä lukemaa -7. Nyt kotkalaispelaaja viiletti jopa kuuden kamppailun pisteettömässä putkessa, ja parissa pelissä hänen tehotilasto on painunut surkeimmillaan jopa neljä astetta pakkaselle.

Esimerkiksi viime kaudella lupaus nakutti Liigan puolella Kärpissä 43 runkosarjan pelissä tehot 12+21=33 (+13), kevään 16 pudotuspeliottelun saldo oli vaisu 1+4=5 (0).

Kotkalaispelaajan näytöt eivät ikävä kyllä nosta odotuksia kattoon nuorten MM-kisojen alla. Suomalainen kansa on pitänyt Kuparia lähtökohtaisesti Suomen ykkössentterinä Tsekin turnauksessa. Pelaaja toimi samassa roolissa vuosi sitten samojen kekkereiden jokaisessa ottelussa.

Toisaalta Kingsin juhannuksen 2018 ykköskierroksen 20. varauksen joukkuekaan ei ole mikään kummoinen. Ontario keikkuu läntisessä konferenssissa sen keskipaikkeilla kahdeksannella sijalla.

SuomiKiekko seurasi Nuorten Leijonien Vierumäen MM-leirin ensimmäistä päivää lauantaina.

Nauhalle tarttuivat Justus Annusen, Matias Maccellin, Patrik Puistolan, Sampo Rannan, Aatu Rädyn haastattelut. Ne tulevat julki sivuillamme joulunpyhinä 24.-26. joulukuuta.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS