No nyt! NHL:n isäntäpuolustaja sankarina myös siviilissä – taltutti rosvon voimakeinoin

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin kovaotteinen puolustaja Mark Borowieckin on pitänyt rötöstelijät kurissa muuallakin kuin kiekkokaukalossa, kertoo NHL-toimittaja Dan Muprhy. Pakki sattui keskelle automurtoa Gastownissa. Hän ei jäänyt tilanteessa toimettomaksi, vaan nappasi rosvon niskalenkkiin, kun tämä yritti paeta pyörällään paikalta.

Borowiecki sai napattua myös rosvon viemän repun. Puolustaja on palauttamassa ryöstösaaliina olleen repun ja sen sisältämät passit poliisille.

Borowiecki on saanut NHL:ssä lempinimen Borocop, suomeksi käännettynä Borokyttä. Nyt 30-vuotias puolustaja ansaitsee lempinimensä entistä osuvammin.

Ottawa-pakilla on kulkenut tällä kaudella myös kaukalossa. Borowiecki pelaa uransa parasta NHL-sesonkia. 27 ottelussa hän on iskenyt tehot 2+8=10 ja on enää yhden tehopisteen päässä piste-ennätyksestään.