NHL-toimittajat paljastavat: nämä NHL-seurat ovat lähimpänä supertähti Taylor Hallin hankkimista!

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsin ykköstähden Taylor Hallin ympärillä pyörivät siirtohuhut ovat höyrynneet kuumina viime päivinä. Uutta tietoa siirtosopasta tihkuu jatkuvasti NHL:n sisäpiiritoimittajalta.

Nyt NHL:n eturivin toimittaja Pierre LeBrun on paljastanut Twitter-tilillään, että myös Florida Panthers on tiedustellut New Jersey Devilsiltä Hallista. Florida on tällä hetkellä neljän sarjapisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten supervahvistus tulisi tarpeen.

LeBrun mainitsi, että tällä hetkellä viidestä kuuteen joukkuetta on mukana siirtokeskusteluissa Hallista. LeBrun mainitsi Floridan lisäksi Colorado Avalanchen ja Arizona Coyotesin.

The Athleticin toimittaja Jeremy Rutherford vastasi LeBrunin twiittiin ja kertoi St. Louis Bluesin olevan myös mukana siirtokeskusteluissa. Hän lupasi lisätietoa tilanteesta myöhemmin.

Myöhemmin NHL-asiantuntija Brian Lawton antoi vielä oman listansa joukkueista, jotka kaikki seurat ovat tällä hetkellä ennakkosuosikkeja Hallin nappaamisessa: Colorado, New York Islanders, St. Louis Blues, Arizona Coyotes, Montreal Canadiens ja Nashville Predators.


PÄIVÄN VIHJE: TPS – HIFK

HIFK vierailee Turussa – jatkuuko ylivoimapelaamistaan parantaneen TPS:n voittokulku?