NHL-tähti Brad Marchand valitsi kolme maailman parasta kiekkoilijaa – Connor McDavid ei mahtunut mukaan

Brad Marchand on yksi NHL:n mielipiteitä jakavimmista nimistä. Boston Bruinsin hyökkääjä on kiistatta yksi jääkiekon parhaista pelaajista, mutta samaan aikaan Marchand on toistuvasti syyllistynyt alhaisiin temppuihin kaukalossa.

Marchandin viimeisin lausunto jakaa varmasti myös kiekkoväkeä kahtia. Häneltä kysyttiin, ketkä ovat NHL:n parhaat pelaajat.

– Sid ykkönen, Nate kakkonen.

Entä kuka on kolmonen?

– Bergy.

Marchandin valinnat olivat siis Sidney Crosby, Nathan MacKinnon ja Patrice Bergeron. Usein maailman parhaaksi kiekkoilijaksi kutsuttu Connor McDavid ei mahtunut kolmen parhaan joukkoon.

Crosby on iskenyt tällä kaudella 17 otteluun tehot 5+12=17. MacKinnon on puolestaan kannatellut Colorado Avalanchea tehoilla 18+27=45. Pelejä hänellä on alla 29 kappaletta. Bergeron on niin ikään yli piste per peli -tahdissa, kun 21 ottelussa hän on tykittänyt tehot 8+16=24. McDavid puolestaan on viimeistellyt 31 otteluun tehot 19+33=52.

Lue myös: Jari Kurri, Teemu Selänne ja seuraavaksi Aleksander Barkov? Florida-kapteeni takoo pisteitä harvinaisen kovaan tahtiin


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.