NHL
New York Rangers – Montreal
Lauantai 07.12. klo 02:00

Itsenäisyyspäivän vaihduttua tavallisen viikonlopun puolelle voidaan pikkutunneilla katsoa vielä suomalaisittain mielenkiintoinen NHL-ottelu, jossa New York Rangers isännöi Montreal Canadiensia. Molemmat joukkueet pelasivat myös viime yönä, joten vireestä on siis hyvin tuoretta näyttöä.

Rangers haki perjantain vastaisena yönä pisteet Columbukselta lukemin 2-3. Aleksandar Georgijev oli kovalla pelipäällä maalissa ja oli voiton takuumies 45 torjunnallaan. Kaapo Kakko kirjasi ottelussa yhden syöttöpisteen. Mika Zibanejad on ollut loukkaantumisensa jälkeen hyvässä iskussa. Georgijevin kovasta viime yön suorituksesta huolimatta Henrik Lundqvist saattaa olla tässä ottelussa torjuntavastuussa.

Montreal hävisi viime yön ottelunsa Coloradolle 2-3. Canadiensin suomalaiset eivät kuitanneet ottelusta tehopisteitä. Lisäksi Jesperi Kotkaniemi loukkaantui ikävän näköisesti jouduttuaan todella kovan niitin kohteeksi. Iloisena asiana voidaan mainita Otto Leskisen NHL-debyytti Canadiensin puolustuksessa. Montreal ei ole viime aikoina pelannut kovinkaan hyvin ja maalissa Carey Price on ollut kaukana parhaastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä matsissa lähden kotivoitosta. Vetomarkkinat Canadiensia pikkusuosikkina, mutta minä en ole asiasta täysin samaa mieltä. NY Rangersin kertoimet palkitsevat siinä määrin, että laitan sisään vedon ottelun lopullisesta voitosta: NY Rangers voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,97.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO