Mitä ihmettä? NHL-supertähden älytön mailarituaali ällistyttää – pelitoveri ihmeissään: ”Oudoin asia ikinä”

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin tähtihyökkääjästä Mark Stonesta paljastui melkoisen erikoinen tapaus.

The Athletic -lehti sai tietoonsa, että Stonella on tapana pelata harjoituksissa aivan erilaisella mailalla, kuin varsinaisissa otteluissa.

Outoa tässä tavassa on se, että Stonen harjoituksissa käyttämässä mailassa on tarkoituksella tehty ”epämiellyttävä” käyrä, jotta hänen otteluissa käyttämä, oikealla käyrällä varustettu maila tuntuisi paremmalta.

– Ihan rehellisesti, niin en edes tiedä mikä aloitti tämän. Tämä on vain henkisen puolen asia, jota olen aina tehnyt. En tiedä pystyisinkö lopettamaan sitä, Stone avasi The Athletic -lehdelle.

– Olen käyttänyt aika normaalia käyrää koko NHL-urani. Siinä harjoitusmailassa olevassa käyrässä tuntuu olevan jokin vikana, joten pelini harjoituksissa on sen takia myös hieman pielessä – tämän avulla olen valmiimpi otteluissa. Käteni tuntuvat toimivan paremmin sen takia, Golden Knights -tähti jatkoi.

Golden Knightsin pukukopissa Stonen tapa kerää runsaasti hämmennystä.

– Tuo on oudoin asia ikinä, puolustaja Shea Theodore hämmästeli naureskellen

– En tiedä miten hän tekee sen. Minun kantani tähän on se, että en tiennyt tästä asiasta edes – tämä on hullua. En malta odottaa, että pääsen kysymään häneltä tästä, Golden Knights -pakki Nate Schmidt kertoi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!