Mikko Koivun juhlapeli sai satumaisen lopun: suomalaiskapteenin patenttikikka ratkaisi voiton

© Kuva: Getty Images

Mikko Koivusta tuli maanantain vastaisena yönä vasta seitsemäs suomalainen ja ensimmäinen Minnesota Wild -paidassa 1000 NHL-ottelua pelannut pelaaja.

Wildin seuralegenda ja pitkäaikainen kapteeni kruunasi erityisen iltansa upealla tavalla ratkaisten joukkueelleen 3-2-voiton Dallas Starsista voittolaukauskilpailussa. 36-vuotiaan sentterin alustus joukkueensa avausmaaliin oli puolestaan miehen uran 700. tehopiste NHL:n runkosarjassa. Tämän kauden 27 pelissä suomalaiskipparilla on kasassa tehot 2+10.

Huomionarvoista Wildin voitossa oli myös se, että joukkue kasvatti samalla pisteputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Joukkue nousi samalla kolmen pisteen päähän lännen viimeisestä villi kortti -paikasta.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja latasi maukkaan paljastuksen Jesse Puljujärvestä: unelmasiirto kariutui viime hetkillä

Katso Koivun voittomaali ja pelikavereiden reaktiot ottelun päätyttyä alta: