Melkoinen suolaus: 9 miljoonan dollarin NHL-tähtipuolustaja saa niskaansa murskakritiikit!

© Kuva: Getty Images

Kesällä Nashville Predatorsista New Jersey Devilsiin siirtyneen P.K.Subbanin kausi on kulkemassa kohti täydellistä pannukakkua.

2013 NHL:n parhaaksi puolustajaksi valittu Subban on tehnyt 28 ottelussa surkeat 5 (2+3) tehopistettä.

Myös Devilsillä sesonki sujuu kaikkea muuta kuin hyvin, joukkue majailee koko NHL:ssä viimeistä edellisenä takanaan ainoastaan umpisurkea Detroit Red Wings.

Ulospäin näyttää kuitenkin, ettei yhdeksän miljoonaa dollaria kaudessa kuittaava kanadalainen olisi tilanteesta moksiskaan.

Devilsin New York Rangers- ja Boston Bruins-murskatappioiden (0-4 ja 1-7) jälkeen sosiaalisessa mediassa erittäin aktiivinen Subban juoksi kissanristiäisistä toiseen ja New York Postin toimittaja Brett Cyrgalis lataakin tuoreessa kolumnissaan puolustajan edesottamuksista täyslaidallisen.

Cyrgalis ihmettelee, miten menevällä tähdellä edes riittää aikaa harjoitella ja pelata kaiken sosiaaliseen mediaan päivittämisen keskellä ja heittää kieli poskella arvion, että Devils antaa miehen todennäköisesti pitää puhelintaan vaihtopenkillä.

Toimittajan mukaan kaikki tiesivät, että kaupallisella puolella oli suuri merkitys kesän siirrossa, mutta nyt muu hälinä on noussut 30-vuotiaan Subbanin varsinaisen päätyön edelle.

Cyrgalis painottaa, ettei halua ottaa mitään pois värikkään kanadalaisen hienosta työstä hyväntekeväisyydelle, mutta toteaa samalla tylyn tosiasian:

– Tällä hetkellä Subban on hädin tuskin edes NHL-tason puolustaja, puhumattakaan tähti.